Je proefschrift professioneel laten drukken

Als promovendus heb je hard gebikkeld aan het schrijven van je wetenschappelijke onderzoek. Letterlijk (of figuurlijk) heeft het bloed, zweet en tranen gekost. Maanden, misschien wel enkele jaren, heb jij je gewaand in een onderzoek. De inhoud is datgene wat telt, maar een mooi uiterlijk is nooit verkeerd.

Je dissertatie professioneel laten drukken

Er zijn veel drukkers die jouw dissertatie kunnen drukken. Wij lichten er vandaag één voor je uit. Ridderprint is gespecialiseerd in het vormgeven en produceren, maar ook voor een proefschrift drproefschriftukken ben je hier aan het juiste adres.

 

Ze begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit proefschrift voor jou is. Daarom doorloop je vaak een aantal stappen. Eerst vraag je een offerte aan, waarna je de order kunt plaatsen. Je levert vervolgens jouw proefschrift aan. Uiteraard gaan ze vertrouwelijk met jouw bestanden om, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

 

Proefschrift laten drukken: de kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat jij blij bent met het eindresultaat, krijg je altijd voorafgaand van de ‘echte’ druk een proef toegestuurd. Dit is een losbladig exemplaar, zodat je een laatste controle kan doorvoeren. Is er iets niet naar wens? Dan kan je een nieuw bestand toesturen. De klant is en blijft natuurlijk koning.

 

Als je de proefversie hebt goedgekeurd, wordt jouw proefschrift geproduceerd. Van het drukken van het binnenwerk tot aan het drukken en lamineren van de omslag tot aan het binden van de proefschriften: Ridderprint staat voor je klaar.

 

Een lay-out laten ontwerpen

Wil jij je proefschrift net wat extra’s geven? Ridderprint helpt jou ook bij een proefschrift lay-out, handig! Je kan voor een kleine meerprijs jouw wensen voor een omslag doorgeven, waarna een professionele, grafische ontwerpen voor je aan de slag gaat. Je kan ook zelf een ontwerp aanleveren om jouw dissertatie mee af te werken.

 

Proefschrift om trots op te zijn

Een mooi gedrukt proefschrift biedt jou niet alleen zelfvertrouwen tijdens de verdediging van jouw proefschrift. Ook is het een mooie manier om jouw proefschrift of dissertatie te bewaren. Digitale documenten kan je namelijk niet vastpakken en doorbladeren. Bij een fysiek, mooi gedrukte dissertatie is dit wel het geval. Een mooie aanwinst voor op je (toekomstige) kantoor of voor thuis.